Vi på Zelma web stores har som idé att hitta varumärken som inte alltid finns tillgängliga I de stora web-shoparna. Vi hoppas kunna ge dig en liten extra shoppingupplevelse genom att vara snabba med nyheter och ha ett tydligt focus på att hitta varor som vi tror passar ett sportigt men ändå elegant uteliv.

Enkelt att hitta det du letar efter

Vi hoppas att du tycker som vi, att butiken är enkel att navigera i och att du på ett effektivt sätt hittar det du letar efter. Skulle du tycka att vi har saker kvar att göra bättre blir vi jätteglada om du hör av dig till oss.

Handla enkelt och tryggt

Om du vill, kan du förbättra din shopping ytterligare genom att skapa ett VIP-konto hos oss. Det kostar så klart ingenting och är inte heller förknippat med några villkor eller förpliktelser. Men som VIP-medlem kommer du att få förtur på nyheter och i rabatt på vissa utvalda varor. Du kommer också att få vårt nyhetsbrev som berättar om vad som är på gång och vilka nyhetr som är på väg in i butiken.

Snabba leveranser

För att hålla ner priserna har vi ett riktigt litet lager. Utom på en del produkter som vi vet säljer mycket hela säsongen. Vi strävar så klart efter att du ska få dina varor så fort det bara går och i normalfall tar det inte mer än fem dagar innan du kan prova det du köpt av oss.

En personligare service

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss för frågor eller synpunkter. Vi har öppet i kundtjänst vardagar mellan klockan 9.30 till 16.30. Du kan också alltid mejla till oss på [email protected]

Våra varumärken

Vi letar hela tiden nya bra märken att sälja i vår butik. Flera varumärken är på väg in. Så håll ögonen öppna eller gå med i VIP-klubben så blir du den första att få veta!